Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • This event has passed.

Medlemsarrangement med Cecilie Frøkjær

10. oktober 2017 Kl. 16:00 - 18:00

Gratis

Cecilie vil underholde med foredraget:

”Jeg har mødt en million mennesker – hør, hvad jeg har lært…”

Gennem sit liv har Cecilie mødt rigtig mange mennesker – både kendte og ukendte, men fælles for dem alle er, at de hver især har delt deres personlige historie med hende.

Cecilie Frøkjær fortæller med humor og selvironi, hvad hun har lært af møderne med blandt andre Lise Nørgaard, Jane Aamund, Britney Spears – og sin gamle klassekammerat Thor. Glæd dig til et underholdende, personligt og tankevækkende foredrag, hvor hun også fortæller om, hvordan du selv kan blive bedre til at lytte, når livet eller mennesker, du møder på din vej, har noget vigtigt at fortælle dig!

 

Arrangementet er gratis, men det er kun for FKF-medlemmer, og du skal på forhånd bestille en navnenoteret adgangsbillet hos FKF.

 

For at få en billet skal du sende en mail med emnet adgangsbillet” til fkf@frederiksberg.dk. I mailen skal du skrive dit navn, samt hvilken afdeling, du er ansat i.

Flere FKF-medlemmer i samme afdeling kan godt bestille samlet i én mail, men alle navne skal stadig oplyses. Har du ikke mulighed for at sende en mail, kan du ringe på tlf. 3888 1745. Du kan også melde dig til via formularen nederst på denne side, men så har du kun mulighed for at melde dig selv til.

Når billetten er klar, får du besked om, at du kan hente den i FKF på Rådhuset, 5. sal værelse 36. Sidste frist for bestilling af billetter er onsdag den 31. august 2017.

 

Bemærk: Billetten er personlig og kan ikke overdrages.

 

Tilmelding

 

Arrangementet støttes af Interesseforeningen

Details

Date:
10. oktober 2017
Time:
16:00 - 18:00
Cost:
Gratis

Sted

Skolen ved Nordens Plads
Sofus Francks Vænge 32
2000, 2000 Danmark
+ Google Map