Interesseforeningens feriehuse

Feriehusene i Interesseforeningen

Hvis du er medlem af FKF og forsikringstager i TJM Forsikring har du mulighed for at booke Interesseforeningens ferieboliger.

Booking af ferieboligerne sker for en sæson ad gangen, løbende fra uge 19, 2022 til uge 17, 2023.

Forud for åbning af fri booking (først til mølle princippet) sker bookningerne ved lodtrækning blandt de medlemmer, der har registreret ønsker på Interesseforeningens ferieboligside.

Booke et feriehus

Interesseforeningen har pt. 4 ferieboliger; sommerhus i Blåvand, Gl. Skagen og Skagen by samt en lejlighed i Prag.

Du kan se mere om ferieboligerne, priser, bookingregler, lodtrækning samt oprette en profil på https://if.bookhus.dk.

Deadline for registrering af ønsker til den kommende sæson er den 22. februar 2023.

Fra 1. marts 2023 åbnes op for fri booking.

 

Sommerhuset i Blåvand

Et dejligt sommerhus beliggende på en stor naturgrund op til et fredet område tæt på Blåvand Fyr og utroligt smukke omgivelser ca. 1 km fra stranden, som er blandt de allerbedste badestrande i Danmark.
Blåvand er blevet det nye ferieparadis ved Vestkysten med masser af restauranter, shoppingmuligheder og badeland, og sidst men ikke mindst en golfbane inden for få kilometer.

Sommerhuset er på 118 m2 og har terrasse hele vejen rundt om huset, så muligheden for at finde læ er til stede. Der er overdækket udendørs køkken med indbygget grill. Endvidere er der carport samt udhus til opbevaring af havemøbler mv.

Huset indeholder en stor opholdsstue med TV/DVD/radio/CD, køkken med alle moderne hjælpemidler, 3 soveværelser med dobbeltseng, 2 badeværelser – det ene med spabad. Endvidere er der brændeovn.

 

Lejlighed i Prag

En moderne og stilfuld designerlejlighed, beliggende tæt på jernbanestation og med 15 minutters gang til gågaderne i Prag. Lejligheden er i to etager og beliggende på 2. sal, hvortil der er elevator. Lejligheden er indrettet med stor opholdsstue med køkken med alle moderne hjælpemidler og terrasse mod syd/vest på første plan. På andet plan er der 3 store soveværelser med dobbeltsenge og med tilhørende badeværelse samt en lille terrasse mod øst. Til lejligheden hører der 2 garagepladser.

Prag er altid et besøg værd uanset årstiden. Der er togforbindelse fra Århus og København via Hamborg til Prag. Flere busselskaber har fra forskellige byer i Danmark direkte busser til Prag.

Fra lufthavnen til lejligheden er der ca. 25 minutters kørsel.

 

 

Sommerhuset i Gl. Skagen

Et moderne og stilfuldt Skagenshus, beliggende i Gl. Skagen og med 10 minutters gang til solnedgangspladsen i Højen.

Huset er i 2 plan og er i stueplan indrettet med et stort bryggers, en stor opholdsstue i sammenhæng med køkken alrum, hvorfra der er udgang til en lukket terrasse mod syd/vest, 1 stort soveværelse med dobbeltsenge samt et stort badeværelse med Spa og brusekabine. Fra entreen er der trappe til første sal, der er indrettet med 2 soveværelser med dobbeltsenge og et mindre badeværelse med toilet og brusekabine.

Til huset hører også et anneks med 2 mindre soveværelser med halvanden mands senge samt et badeværelse med toilet og brusekabine. I forlængelse af terrassen er der en mindre havepavillon.

 

Sommerhuset i Skagen

Et moderne og stilfuldt Skagenshus, beliggende i Skagen by med 10 minutters gang til havnen og til byens gågade.

Huset er i 2 plan og er i stueplan indrettet med et stort bryggers, en stor opholdsstue i sammenhæng med køkken alrum, hvorfra der er udgang til en lukket terrasse der er syd/øst vendt. 1 stort badeværelse med badekar og dobbeltbruser. Fra køkkenet er der trappe til første sal, der er indrettet med 1 stort soveværelse med dobbeltseng og 2 mindre værelser med hver 2 enkeltmandssenge samt et badeværelse med toilet og brusekabine.

Til huset hører også et anneks med 2 sovepladser samt en hems og et badeværelse med toilet og brusekabine. Til huset er også en stor garage.