Foredragsholdere i FKF

Når vi har arrangementer i FKF, sørger vi for sjov og relevant underholdning. Her på siden kan du se, hvilke performere vi har haft glæde af gennem årene.

Søs Egelind

Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag til vores medlemsarrangement i 2023 i selskab med gode FKF-kollegaer og Søs Egelind. Arrangementet foregik på Bings med lækre lokaler og servering.

Temaet for foredraget var SLIP HUMOREN LØS – og brug den i hverdagen. Søs brugte eksempler fra eget liv, hvor hun har formået at vende den indre vrede til noget positivt og arbejde sig videre i et glad liv.

Maj Bjerre

Til vores generalforsamling i 2023 havde vi foruden borgmesteren besøg af Maj Bjerre, som er en eftertragtet foredragsholder, når det handler om at løfte medarbejdernes engagement og trivsel.

Under Maj Bjerres foredrag gav hun sit bud på, hvordan man skaber klar kommunikation, bedre relationer og mere indflydelse på arbejdspladsen.

Anders Lund Madsen

Til oktober arrangementet i 2022 havde vi fornøjelsen af en meget veloplagt Anders Lund Madsen med hans foredrag ”Det kan ikke gå galt”.

Vi fik en underholdende og samtidig umiddelbar brugbar opskrift på, hvorledes man lever et ganske enkelt og uhyre afslappende liv uden problemer ved blot at følge de tre trin, Anders Lund Madsen har udviklet på egen krop:

  1. Detvarsådétparametret
  2. Erkendelseskoefficienten og
  3. Det Globale Ansigtstab.

 

Det var én lang forklaring på, hvorfor man ikke skal tage tilværelsen alt for alvorligt. Det medførte også både grin og tårer fra de deltagende medlemmer.

Det hele sluttede af med en masse præmielodtrækninger, hvor Anders Lund Madsen var ivrig efter at signere de præmier, der bestod i hans bøger.

Mette Frobenius

Som optakt til generalforsamlingen i 2022, havde vi den store fornøjelse af, at opleve Mette Frobenius som på hendes intelligente og satiriske facon kunne underholde os om ligestilling, de gule fagforeninger og betydningen af at stå sammen og være en del af det store fællesskab.

FKF generalforsamling 22 og Mette Frobenius

Pernille Højmark

I 2021 havde vi fornøjelsen af at møde Pernille Højmark.

Foredraget tog afsæt i Pernille Højmarks bog ”Først nu forstår jeg intet”. I bogen såvel som i foredraget fortæller Pernille ærligt og autentisk om sit eget liv.

Pernille Højmark pakkede kufferten i 2013 og rejste til Buenos Aires for at finde varmen og ikke mindst lykken igen efter sin skilsmisse. Det blev en tur, hvor Pernille forsøgte at forstå sig selv bedre, en proces der tog hende tilbage til sin barndom og ungdommen med druk, fest, kærlighed og svigt.

Det er en historie om en rejse, der går andre veje end forventet, en spændingsfyldt, ufiltreret, livsglad og hjertegribende beretning om den kendte sanger og skuespillers unge år.

Der er kun en vej – fremad. Et personligt foredrag om at leve sit liv på egne betingelser og om at vriste sig fri af andres forventninger. Om at turde stå ved sig selv, hvor besværligt det end måtte være og om at få det nødvendige mod til at leve, mens man gør det.

Abdel Aziz Mahmoud (2020)

Som aktiv på de sociale medier, hvor Abdel flittigt kommenterer mere eller mindre kontroversielle emner som: integration, racisme, islamisme og homofobi, er han vant til at befinde sig på “øretævernes holdeplads”.

Abdel underholdte os med temaet:

Tal ordentligt eller luk røven

om SoMe, Shitstorms og Digital Dannelse

Hella Joof

I 2019 havde vi en sjov og meget underholdende eftermiddag på B!NGS i selskab med Hella Joof. Vi lærte om glimmerreglen, birkesreglen og den hemmelige regel og fik i den grad rørt vores lattermuskler.

Lars Christiansen

Vi havde stor glæde af Lars Christiansen i 2018.

Lars underholdte med foredraget:  ”Når sandheden skal frem”

Lars Christiansen er en af dansk idræts største profiler i nyere tid. Ved DR’s Sport 2014-show blev han optaget som medlem af sportens ”Hall of Fame”. Ud over de markante sportslige meritter, er han kendt for sit gode humør og sine altid friske bemærkninger – en sportsmand med mening og kant.

 

Foredraget tog udgangspunkt i Lars Christiansens bog ”Når sandheden skal frem”. I et åbent og ærligt foredrag med samme titel, fortalte Lars Christiansen om de sejre og nederlag, hans liv har budt på.

Lars Christiansens foredrag var præget af stort engagement og høj underholdningsværdi. Det er inspirerende for mennesker – uanset hvor i livet de er. Her er virkelig tale om en karismatisk profil, der formår at bringe erkendelse og tro frem hos sine tilhørere.

Bente Sorgenfrey

Bente er formand for hovedorganisationen FTF, som repræsenterer 450.000 medlemmer fra 70 forskellige faglige organisationer.

Bente var forbi Frederiksberg Kommunalforening til vores generalforsamling i 2017 for at fortælle om sammenlægningen af LO og FTF til en fælles hovedorganisation, og give sit bud på, hvad sammenlægningen kan indebære for de enkelte medlemsorganisationer.

Cecilie Frøkjær

Cecilie underholdte med foredraget:

”Jeg har mødt en million mennesker – hør, hvad jeg har lært…”

Gennem sit liv har Cecilie mødt rigtig mange mennesker – både kendte og ukendte, men fælles for dem alle er, at de hver især har delt deres personlige historie med hende.

 

Cecilie Frøkjær fortæller med humor og selvironi, hvad hun har lært af møderne med blandt andre Lise Nørgaard, Jane Aamund, Britney Spears – og sin gamle klassekammerat Thor. Glæd dig til et underholdende, personligt og tankevækkende foredrag, hvor hun også fortæller om, hvordan du selv kan blive bedre til at lytte, når livet eller mennesker, du møder på din vej, har noget vigtigt at fortælle dig!

Cecilie

Karen Thisted og Suzanne Bjerrehuus

Ved FKF’s fyraftens arrangement i 2016 mødte vi Karen Thisted og Suzanne Bjerrehuus.

Suzanne og Karen har været venner i ca. 40 år, og i alle disse år har de begge haft fingrene nede i alt, hvad der har interesseret dem af samfundsrelevante emner. De har rent ud sagt knoklet hele livet som debattører, journalister og forfattere samt med politik og jura.

 

Bedstemødre med slag i – mød to markante kvinder, som aldrig har været bange for at sige deres mening højt og tydeligt. Journalisten Karen og juristen Suzanne har sammen skabt et tv-koncept, hvor de er rygende uenige, og med vægtige argumenter diskuterer alt mellem himmel og jord – bl.a. om mænd, som køber sex, skal kriminaliseres, og om hash skal legaliseres.

Hør, hvordan programmet ”Mormors Bordel” opstod – om baggrunden for deres uenigheder, og få et festligt og seriøst indlæg med debatter og anekdoter fra kvindernes liv og om deres nye program: ”Mormors vilde ungdom.”