Foredragsholdere i FKF

Når vi har arrangementer i FKF, sørger vi for sjov og relevant underholdning. Her på siden kan du se, hvilke performere vi har haft glæde af.

Pernille Højmark

Den 14. oktober 2021 havde vi fornøjelsen af at møde Pernille Højmark.

Foredraget tog afsæt i Pernille Højmarks bog ”Først nu forstår jeg intet”. I bogen såvel som i foredraget fortæller Pernille ærligt og autentisk om sit eget liv.

Pernille Højmark pakkede kufferten i 2013 og rejste til Buenos Aires for at finde varmen og ikke mindst lykken igen efter sin skilsmisse. Det blev en tur, hvor Pernille forsøgte at forstå sig selv bedre, en proces der tog hende tilbage til sin barndom og ungdommen med druk, fest, kærlighed og svigt.

Det er en historie om en rejse, der går andre veje end forventet, en spændingsfyldt, ufiltreret, livsglad og hjertegribende beretning om den kendte sanger og skuespillers unge år.

Der er kun en vej – fremad. Et personligt foredrag om at leve sit liv på egne betingelser og om at vriste sig fri af andres forventninger. Om at turde stå ved sig selv, hvor besværligt det end måtte være og om at få det nødvendige mod til at leve, mens man gør det.

Hella Joof

Den 30. oktober 2019 havde vi en sjov og meget underholdende eftermiddag på B!NGS i selskab med Hella Joof. Vi lærte om glimmerreglen, birkesreglen og den hemmelige regel og fik i den grad rørt vores lattermuskler.

Lars Christiansen

Vi havde stor glæde af Lars Christiansen den 7. juni 2018 kl. 16.00 – 18.00

Lars underholdt med foredraget:  ”Når sandheden skal frem”

Lars Christiansen er en af dansk idræts største profiler i nyere tid. Ved DR’s Sport 2014-show blev han optaget som medlem af sportens ”Hall of Fame”. Ud over de markante sportslige meritter, er han kendt for sit gode humør og sine altid friske bemærkninger – en sportsmand med mening og kant.

 

Foredraget tog udgangspunkt i Lars Christiansens bog ”Når sandheden skal frem”. I et åbent og ærligt foredrag med samme titel, fortalte Lars Christiansen om de sejre og nederlag, hans liv har budt på.

Lars Christiansens foredrag var præget af stort engagement og høj underholdningsværdi. Det er inspirerende for mennesker – uanset hvor i livet de er. Her er virkelig tale om en karismatisk profil, der formår at bringe erkendelse og tro frem hos sine tilhørere.

Bente Sorgenfrey

Bente er formand for hovedorganisationen FTF, som repræsenterer 450.000 medlemmer fra 70 forskellige faglige organisationer.

Bente var forbi Frederiksberg Kommunalforening for at fortælleom sammenlægningen af LO og FTF til en fælles hovedorganisation, og give sit bud på, hvad sammenlægningen kan indebære for de enkelte medlemsorganisationer.

Cecilie

Cecilie Frøkjær

Cecilie underholdte med foredraget:

”Jeg har mødt en million mennesker – hør, hvad jeg har lært…”

Gennem sit liv har Cecilie mødt rigtig mange mennesker – både kendte og ukendte, men fælles for dem alle er, at de hver især har delt deres personlige historie med hende.

Cecilie Frøkjær fortæller med humor og selvironi, hvad hun har lært af møderne med blandt andre Lise Nørgaard, Jane Aamund, Britney Spears – og sin gamle klassekammerat Thor. Glæd dig til et underholdende, personligt og tankevækkende foredrag, hvor hun også fortæller om, hvordan du selv kan blive bedre til at lytte, når livet eller mennesker, du møder på din vej, har noget vigtigt at fortælle dig!