Interesseforeningen

Hvis du er medlem af FKF og forsikringstager hos TJM Forsikring, har du mulighed for at leje Interesseforeningens dejlige sommerhus i Blåvand eller en moderne og stilfuld designerlejlighed i Prag.

NU ER DET TID TIL AT BOOKE DIN FERIEBOLIG FOR DEN KOMMENDE SÆSON, SOM LØBER FRA UGE 19 2020 TIL UGE 17 2021.

Ferieboligerne fordeles ved lodtrækning. Efter endt lodtrækning – i løbet af uge 9 – vil de uger, der ikke er booket via lodtrækning være tilgængelige til booking efter først til mølle-princippet.

Book din feriebolig her: https://www.interesseforeningen.dk

Sommerhuset i Blåvand:

Et dejligt sommerhus beliggende på en stor naturgrund op til et fredet område tæt på Blåvand Fyr og utroligt smukke omgivelser ca. 1 km fra stranden, som er blandt de allerbedste badestrande i Danmark.
Blåvand er blevet det nye ferieparadis ved Vestkysten med masser af restauranter, shoppingmuligheder og badeland, og sidst men ikke mindst en golfbane inden for få kilometer.

Sommerhuset er på 118 m2 og har terrasse hele vejen rundt om huset, så muligheden for at finde læ er til stede. Der er overdækket udendørs køkken med indbygget grill. Endvidere er der carport samt udhus til opbevaring af havemøbler mv.

Huset indeholder en stor opholdsstue med TV/DVD/radio/CD, køkken med alle moderne hjælpemidler, 3 soveværelser med dobbeltseng, 2 badeværelser – det ene med spabad. Endvidere er der brændeovn.

Lejligheden i Prag:

En moderne og stilfuld designerlejlighed, beliggende tæt på jernbanestation og med 15 minutters gang til gågaderne i Prag. Lejligheden er i to etager og beliggende på 2. sal, hvortil der er elevator. Lejligheden er indrettet med stor opholdsstue med køkken med alle moderne hjælpemidler og terrasse mod syd/vest på første plan. På andet plan er der 3 store soveværelser med dobbeltsenge og med tilhørende badeværelse samt en lille terrasse mod øst. Til lejligheden hører der 2 garagepladser.

Prag er altid et besøg værd uanset årstiden. Der er togforbindelse fra Århus og København via Hamborg til Prag. Flere busselskaber har fra forskellige byer i Danmark direkte busser til Prag.

Fra lufthavnen til lejligheden er der ca. 25 minutters kørsel.

Du ansøger via hjemmesiden http://www.interesseforeningen.dk.

Interesseforeningen yder også tilskud til en del af FKF’s arrangementer.